Point-of-use koelers - Waterkoelers

Bookmark and Share

De point-of-use koeler wordt ook wel leidingwaterkoeler of waterleidingkoeler genoemd. Zoals de naam doet vermoeden maakt een leidingwaterkoeler of waterleidingkoeler gebruik van leidingwater voor het genereren van gekoeld drinkwater.

De point-of-use koelers of leidingwaterkoeler doen meer dan koelen alleen. De koeler filtert het water en zorgt dat het water beter van smaak en kwaliteit is. Groot voordeel van een waterkoeler die gebruik maakt van  leidingwater is dat u geen grote flessen of cans hoeft te verwisselen.

De point-of-use koelers of leidingwaterkoeler kunnen vrijwel overal geplaatst worden, mits er een watertappunt aanwezig is of de leiding kan worden doorgetrokken

Offerte aanvragen

Er is veel mogelijk op het gebied van waterkoelers. Bent u op zoek naar een geschikte waterkoeler en wilt u leveranciers vergelijken? Vraag dan in slechts 2 minuten offertes aan middels het onderstaande formulier. Wij zorgen dat u een offerte op maat krijgt van meerdere leveranciers. U vergelijkt de offertes en maakt een weloverwogen keuze voor uw waterkoeler.